Het is bijna weekend en dus de perfecte gelegenheid voor een heerlijke pizza. Deze pizza met spinazie, mozzarella en pestoroomsaus is to die for.
Ingrediënten voor 2 pizza’s
2 Magioni pizzabodems
400 gram spinazie
1 ui
125 gram mozzarella (light)
70 gram crème fraîche (light)
1 el groene pesto
2 el pijnboompitten
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Bak de pizzabodems 2 tot 3 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en bak de spinazie in een pan tot deze is geslonken.
3. Meng de crème fraîche met de pesto en besmeer de 2 pizzabodems met deze pestoroomsaus.
4. Verdeel de ui en spinazie over de pizza’s. Snijd de mozzarella in dunne plakken en leg de plakken op de pizza’s.
5. Strooi de pijnboompitten over de pizza’s en bak de pizza’s 8 tot 10 minuten in de oven. Geniet!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.