Menu
Diner

Pizza met burrata en zongedroogde tomaten

Als ambassadeur van de Notenshop maak ik iedere maand een recept voor hen met hun producten. Zo maakte ik ook een recept voor deze pizza met burrata en zongedroogde tomaten. Pizza mag niet ontbreken als het gaat om comfort food. Deze pizza is een variant die je moet proberen!

Ingrediënten voor 2 pizza’s

2 pizzabodems op bloemkool basis
2 teentjes knoflook
1 ui
4 tl olijfolie
6 el vegan bolognese tomatensaus
2 tl gedroogde basilicum
4 el zongedroogde tomaten
2 el pijnboompitten
2 handen rucola
2 burrata

Aan de slag!

1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Pers de knoflook en bestrijk de twee pizzabodems met olijfolie en knoflook.
3. Verdeel met de bolle kant van een lepel de tomatensaus over de pizzabodems.
4. Snijd de uit in dunne ringen en verdeel de ui samen met de zongedroogde tomaten, pijnboompitten en gedroogde basilicum over de pizzabodems.
5. Bak de pizza’s 8 tot 10 minuten af in de oven.
6. Leg op elke pizza een hand rucola en bol burrata. Geniet van de pizza met burrata en zongedroogde tomaten!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.