Menu
Diner

Pasta met kastanjechampignons, tuinerwten en kaassaus

Deze pasta met kastanjechampignons, tuinerwten en kaassaus moet je proberen! De pasta bevat boordevol groenten en smaak. Eventueel is het gerecht vegan te maken door plantaardige kookroom te gebruiken en een hand edelgistvlokken in plaats van grana padano kaas toe te voegen.

Ingrediënten voor 2 personen

Pasta naar keuze
250 gram kastanjechampignons
150 gram tuinerwten uit diepvries
1 rode ui
2 teentjes knoflook
250 ml kookroom
40 gram geraspte grana padano kaas
2 tl gedroogde basilicum
Peper en zout naar smaak

Aan de slag!

1. Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de kastanjechampignons in plakjes.
2. Kook de pasta volgens de verpakking.
3. Bak de ui en knoflook goudbruin in olijfolie. Voeg hier de tuinerwten en kastanjechampignons aan toe en bak 10 minuten.
4. Voeg de kookroom samen met de gedroogde basilicum, peper en zout toe. Laat enkele minuutjes pruttelen.
5. Roer de geraspte grana padano kaas door de roomsaus tot gevulde kaassaus en meng hierna de pasta door de kaassaus. Verdeel het over twee pastaborden en geniet!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag @happyhealthylieke bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.