Een nieuw orzo recept op Happy Healthy Lieke. Deze keer een heerlijk recept voor orzo met tomaat, spinazie en burrata. Het gerecht staat binnen no-time op tafel en is super lekker. Eet je liever plantaardig? Laat dan de burrata weg. Kijk hier voor meer recepten met orzo.
Ingrediënten voor 2 personen
1 bolknoflook
1 rode ui
200 gram verse spinazie
400 gram tomatenblokjes
150 gram orzo
300 ml groentebouillon
Zout en peper naar smaak
2 bollen burrata
Aan de slag!
1. Snijd de ui fijn en pers de knoflook. Doe wat olie in de pan en bak hierin de knoflook en ui glazig.
2. Voeg de orzo, spinazie en groentebouillon toe aan de pan en laat de spinazie slinken en de orzo de groentebouillon opnemen.
3. Roer de tomatenblokjes door de orzo en laat het nog even pruttelen. Roer goed door zodat het niet aanbakt. Als de orzo gaar is breng je het verder op smaak met zout en peper.
4. Verdeel de orzo over twee borden en garneer met de burrata. Geniet van de orzo met tomaat, spinazie en burrata!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.