Als je op zoek bent naar een makkelijk recept voor een nacho ovenschotel dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kreeg de nieuwe zakken van Hak en ging daar direct mee aan de slag. Met de combinatie van knapperige tortillachips, de smaakvolle mix van Hak Mexicanez en de romige guacamole, zul je zeker genieten van elke hap.
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Hak Mexicanez Nacho’s
150 gram nacho’s
1 paprika
2 bosuien
100 gram geraspte kaas
125 gram zure room
1 avocado
1 tomaat
1 halve limoen
1 kleine rode ui
1/2 tl chilipeper
Peper en zout naar smaak
Aan de slag!
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika in blokjes en bak deze het in een scheut olijfolie in een koekenpan tot de paprika gaar is. Voeg de Hak Mexicanez Nacho’s toe en verwarm.
2. Doe de nacho’s in een ovenschaal. Verdeel de Hak Mexivanez Nacho’s over de nacho’s en garneer met de geraspte kaas. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.
3. Neem het vruchtvlees van de avocado en pureer het met een staafmixer (of prakt het met een vork).
4. Snijd de tomaat in blokjes en snipper de ui. Meng de tomaat en ui samen met het sap van de limoen, chilipeper, peper en zout door de avocado. Snijd de bosui in ringen.
5. Schep de zure room en de guacamole op de nacho’s, garneer met bosui en geniet!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.