Deze gebakken peer salade met blauwe kaas is echt de perfecte salade voor in het najaar. De verschillende combinaties van smaken maken deze salade zo lekker.
Ingrediënten voor 1 persoon
75 gram rucola melange
25 gram blauwe kaas
1 kleine peer
20 gram pecannoten
30 gram granaatappelpitjes
1 blokje boter om in te bakken
Voor de dressing
1 el balsamicoazijn
1 el olijfolie
1 el agavesiroop
Aan de slag!
1. Snijd de blauwe kaas in blokjes, peer in parten en pecannoten grof.
2. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de peer 5 minuten. Draai de parten tussendoor om.
3. Meng in een schaaltje de ingrediënten voor de dressing.
4. Doe de rucola melange in een diep bord en schenk de dressing over de melange.
5. Verdeel de blokjes blauwe kaas, pecannoten, granaatappelpitjes en gebakken peer over de melange. Geniet van de gebakken peer salade met blauwe kaas!
Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.