Menu
Diner

Andijviestamppot met kerrie en vegetarische spekjes

Tijd voor stamppot! Een lekker recept voor deze tijd van het jaar. Je kunt deze andijviestamppot ook wel andijviestamppot 2.0 noemen omdat deze veel lekkerder is dan de klassieke variant.

Ingrediënten voor 2 personen

500 gram kruimige aardappelen
400 gram andijvie
50 ml (plantaardige) melk
80 gram blokjes jong belegen kaas
175 gram vegetarische spekjes
1 1/2 el mosterd
2 tl kerrie
1/2 tl nootmuskaat
Peper en zout naar smaak

Aan de slag!

1. Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 30 minuten gaar. Kook de andijvie de laatste 5 minuten mee en giet af.
2. Bak de vegetarische spekjes knapperig in een koekenpan met olie.
3. Stamp de aardappelen met de melk, kerrie, mosterd, nootmuskaat, peper en zout.
4. Meng de blokjes kaas en vegetarische spekjes door de andijviestamppot. Geniet van de andijviestamppot met kerrie en vegetarische spekjes!

Ben je aan de slag gegaan met een van mijn recepten? Laat het mij weten! Tag me bijvoorbeeld in een story of post op Instagram.